Google optimering

der skaber salg og skaffer trafik til din hjemmeside
Book en samtaleOm mig

Manglende Google optimering koster dig penge – hver dag   

Hvor er kunderne?

Baseret på min erfaring med at have arbejdet med en lang række dygtige selvstændige, såvel som virksomheder, så søger du hjælp til at få flere kunder på din hjemmeside ved at få den optimeret på Google. Det er markedsføring på Google du søger.

Men hvad dækker det over?

SEO expert - hvor er kunderne
Google ekspert

Allier dig med Google med SEO

Det er marketing på Google, du ønsker hjælp til.  Og selvom du ved, hvad du har brug for, kender du ikke rigtig udtrykkene, eller de rette ord for det. Som når man kalder en nedstryger for en sav, der kan save i metal. 

Du har søgt på Google optimering, Hvad du har brug for er enten SEO eller SEM. Søgemaskine optimering eller hjælp til annoncering på Google.

Det kan jeg hjælpe dig med, så flere kunder kan finde din hjemmeside, og bestille dine varer eller services. For jeg formoder stærkt, at det ikke er noget, du selv har lyst til at tage dig af?!

Det praktiske

 • Ingen abonnement eller binding. En fast pris med to betalinger.  
 • Hurtig eksekvering, så du kan se resultater hurtigere
 • Samme ekspertise, software og metoder, som et bureau.
 • Koster ca. det halve af et marketingbureau.
 • Minimum på 35 timer per måned / fast pris på 575 kr. eks. moms.
 • Det er kun i særlige tilfælde, at det tager mere end 100 timer, at blive “færdig”.

Bedst for

 • Selvstændige
 • Små startups, der ikke har behov for en fuldtids SEO medarbejder 
 • Konsulenter 
 • Freelancere
 • Forretningsdrivende, der vil have flere telefonopkald, bestillinger og salg.
Google optimering
Marketing manager

Google optimering  der tiltrækker købeklar kunder

At lave online markedsføring på Google er, ligesom med alting, ikke svært, når først man ved, hvordan man gør. Overordnet går det ud på, at Google har opsat nogle ordensregler og kriterier, man skal indordne sig efter, for at få lov til at komme forrest i køen, eller øverst på Google, og dermed tættere på sine kunder. Det er hvad der kaldes søgemaskineoptimering.

Jeg sammenligner ofte søgemaskineoptimering med at være til en koncert. Du kan være bagerst, hvor du kan høre musikken, men ikke får en særlig god oplevelse. Jo tættere du vil og bevæger på scenen, jo tættere står folk, fordi de vil det samme, men yderligere, jo mindre villige er de til at lade dig komme foran dem. Der laver de også de forskellige formoder for Google discipliner.

Til koncerten vil folk have den bedste oplevelse. Online, vil folk have flest kunder ind på deres hjemmeside.

Hvordan det gøres, skal jeg ikke kede dig med. Når jeg bestiller en skadedyrsbekæmper er jeg sådan set også ligeglad med, hvordan arbejdet bliver udført, bare det bliver udført, og det bliver udført ordentligt. Ingen overspringshandlinger eller ulovlige metoder der skadelig på langt sigt.

Det er, hvad du får, hvis du lader mig hjælpe dig med din online marketing på Google.

Men kan jeg hjælpe dig med Google optimering?

Jeg har skaffet øget trafik og salg til mere end 100 forskellige små og mindre virksomheder, samt selvstændige og iværksættere.

Jeg har arbejdet med en bred vifte af områder indenfor online marketing og Google optimering i to forskellige bureauer, der begge har vundet priser, inklusiv Gazeller.

Derudover har jeg arbejdet som freelancer, hvor jeg primært får mine kunder via anbefalinger fra tidligere kunder.

Så ja, jeg kan skaffe dig flere kunder ved arbejde med online marketing.

Christian Jespersen profilbillede - SEO for selvstændige

Hvordan vil samarbejdet med at få udført Google optimering foregå?

Vi tager en snak og danner os et overblik

Lad mig først og fremmest sige, at det ikke er alle, jeg samarbejder med.

Jeg har sagt nej til adskillige kunder, hvor jeg ganske enkelt hellere vil anbefale, at de fik lavet sig en helt nye hjemmeside. 

Bare fordi du giver nyt seletøj på en gammel krikke, vil den stadig ikke kune løbe hurtigere end de yngre og stærkere hest. Det samme gør sig gældende med SEO og hjemmesider.

Så send mig en mail med et link til din hjemmeside. Så kan jeg hurtig give dig feedback på, om jeg kan hjælpe dig med at få flere kunder ind til hjemmeside.