SEO ekspert

Tilbyder undervisning i SEO, ekspert-rådgivning og hjemmeside analyse med tilhørende handlingsplan
Book en samtaleOm mig

Manglende SEO resulterer i manglende salg

Plant SEO frøet i dag

Udført SEO er som frø. 

Jo før du får eksekveret på det, jo før kan du se resultaterne af det.  

“Det bedste tidspunkt at hyre en SEO ekspert, var da du tænkte på det første gange. Det næstebedste tidspunkt er i dag.”

– CHRISTIAN JESPERSEN, SEO ekspert.

 

SEO-rådgiver
seo-ekspert

Hyr en SEO ekspert, for bedre resultater, hurtigere

Du får kunder, men ikke kunder nok, ikke sandt. Din kalender måtte gerne være lidt mere fyldt?

Mulighederne for at nå ud til kunderne er overvældende, men du bliver ved med at høre, at SEO på langt sigt er smart, fordi organisk salg, nu en gang er billigere end via google ads.

Men det er ikke nødvendigvis et bureau, du har brug for. Et marktingbureau, ved du, er lidt ligesom at hyre rengøringshjælp, der kun rengører et rum, for så først at komme og rengøre det næste ugen efter. Du vil gerne have gjort det hele hurtigst muligt, og så slippe for at have fremtidige abonnementsfaktura, der kommer dryssende, med den altid ubehagelig frygt for at blive bundet i tre år.

Du har brug for en SEO Ekspert, der hurtigt kan sætte sig ind i din forretning, og hjælpe dig med at få eksekveret den del af online marketing strategien, der dækker SEO.

Mit navn er Christian Jespersen. Jeg er SEO ekspert, og lavet målrettet SEO for solo-selvstændige. 

Det praktiske

 • Ingen abonnement eller binding. En fast pris med to betalinger.  
 • Hurtig eksekvering, så du kan se resultater hurtigere
 • Samme ekspertise, software og metoder, som et bureau.
 • Koster ca. det halv af et marketingbureau.
 • Minimum på 35 timer per måned / fast pris på 575 kr. eks. moms.

Bedst for

 • Selvstændige
 • Små startups, der ikke har behov for en fuldtids SEO medarbejder 
 • Konsulenter 
 • Freelancere
 • Forretningsdrivende, der vil have flere telefonopkald, bestillinger og salg.
Seo optimering pris
SEO københavn

En SEO ekspert, der fokuserer på at blive hurtigt færdig

Når du hyrer en en tømrer til at anlægge en terrasse for dig, er dit største ønske, at få den færdiggjort hurtigst muligt, så du kan invitere vennerne på BBQ.

SEO er sådan set det samme, men blev fejlagtig solgt som noget, der kræver adskillige timers opfølgning, finjustering og så videre. Dette er salgstrick for, at du kan betale et beløb til et bureau hver måned, så de får et cashflow. 

Sandheden er, at du skal se SEO som en process din hjemmeside skal igennem, for at blive klar til at både modtage kunder, men også tiltrække kunder.

Og den bedste og mest åbenlyse sammenligning, en butik. Se din hjemmeside, der ikke har fået lavet SEO, som en et tomt lokale, der skal være en butik.

Når først butikken er blevet malet, der er sat hylder op, der er lys, elektricitet, varer i butikken, og et betalingssystem der fungerer, såvel som der er ryddet, og et tydeligt skilt, der viser, hvad butikken sælger, så er 80 % af hvad der skal laves, sådan set overstået. Det kan godt gøres på en uge eller en måned.

Det er ikke anderledes med SEO. Når først du har fået “ryddet op” på din side, og gjort det klart for Google og dine kunder, hvad du sælger, og vist over fine dine kunder, at du er troværdig at handle med, så har du gjort det vigtigste. En SEO ekspert fra et webbureau kan hjælpe dig med dette på 12 måneder. Men den ideelle løsning er, at du får det lavet på én måned eller mindre. Nøjagtig som din butik ideelt set skal være klar til kunder hurtigst muligt.

Ekspert med bureauerfaring
og over 100 kunder

Hvorfor vælge en SEO ekspert, der arbejder som freelancer frem for et  bureau?

Lad mig stille dig spørgsmålet: Hvornår kan du give dine kunder den bedste service? Når du arbejder med få og fokuserer på at gøre det færdigt, eller med mange, og du fokuserer på at ikke gøre det færdigt, men derimod hele tiden finde måder, at kunn fortsætte abonnementet?

Jeg laver eller rådgiver om alt det, du får fra et bureau, men med fokus på, at du hurtigst muligt kan få øget dit salg. Det inkluderer blandt andet:

 

 • Teknisk SEO
 • Content
 • CRO
 • Landingssider
 • Optimering
 • Linkbuilding
 • Konverteringsoptimering
 • og så videre. Alt det, din hjemmeside har brug for. Men ikke alt det, den ikke har brug for.
SEO markedsføring

Hvordan vil samarbejdet med denne SEO ekspert foregå?

Det kommer an på, hvad du vil

Først og fremmest skal du vælge én af to løsninger

 • Er du interesseret i, at jeg udfører SEO for dig? 

Så book en samtale med mig, hvor du også sender mig linket til din hjemmeside. Det giver mig et bedre indblik i, hvad du har brug for.

 • Er du interesseret i at udføre SEO selv?

Hvis nummer to, klik da på SEO kursus, for at læse mere om, hvad du kommer til at lære, og hvordan det vil foregå.
Bemærk: SEO kurset vil lære dig, alt det du har brug for, for at se resultater hurtigt. Ikke at gøre dig til en SEO ekspert, der kan alt. Blot det optimimale minimum.

 

De spørgsmål kunder stiller

Hvad laver en SEO ekspert

Det samme som en mekaniker gør en racerbil. Får den til at køre hurtigere, så den kan overhale konkurrenterne, ved at justere, tilpasse, tilføje og fjerne diverse ting fra din hjemmeside, såvel som ude på internettet. Alt sammen for at bedre kunne nå ud til dine kunder, ved at indordne sig efter Googles retningslinjer, også kaldet algoritmer.

Kan seo betale sig?

SEO er tålmodighedens spil. Hvor Google ads er som at tænde et bål, er SEO som sagt som at plante et frø. Bålet skal hele tiden have brænde, for ikke at gå ud. SEO, derimod, giver dig stærkere resultater, der holder længere, hvis du investere i en SEO ekspert, der ikke nødvendigvis er den billigste, eller lover dig urealistiske resultater.

Derudover så fandt du også denne hjemmeside via organisk søgning. Så ja, det virker, hvis det gøres ordentligt.

Hvad koster en seo Ekspert i timen?

Jeg har indset, at 575 kr. er en pris, der passer til min forretningsmodel med mindst 35 timer om måneden, og som ikke skræmmer alt for mange kunder væk. Prisen vil naturligvis stige løbende, så jo hurtigere du slår til, jo billigere får du det.