SEO Kursus

Et nemt at følge, nemt at bruge SEO kursus for selvstændige, så du kan øge omsætningen via relevant trafik til din hjemmeside.
Nysgerrig? Book et møde med migOm mig

Du kan sagtens lære SEO selv.

SEO er nemmere end du tror.

Jeg vil vise dig hvordan.

SEO undervisning til selvstændige

For mange selvstændige er deres hjemmeside vital for deres overlevelse og succes. Det betyder også, at jo flere der kan finde dig, når de googler det, du kan hjælpe dem med, jo større er chancen for, at salget ender hos dig, frem for en konkurrent.

Hos SEO For Selvstændige tager vi det svære og dyre ud af at få udført SEO selv.

Du vil kunne få, hvad der svarer til 12 måneders udført SEO gjort på under en måned. Lige så godt som et SEO bureau – til en tiendedel af prisen.

Kort sagt: Få langt mere ud af dit SEO budget og samtidig bedre resultater, hurtigere, ved at tage et kort SEO forløb, hvor du kun lærer det nødvendige. 

illustration til seokursus

Hvornår giver bedre mening at tage et SEO forløb frem for at hyre nogen?

Den primære ting, der kendetegner selvstændige, er at deres hjemmeside er relativt simple. En service plus et område. Tandlæge Middelfart, Massør Vejle eller Copywriter København. Det betyder også, at dit behov for SEO er langt mindre kompleks end en stor virksomhed med en stor portefølje af produkter og services.

At hyre et webbureau som solo-selvstændig er både dyrt, og, baseret på min erfaring med at arbejde med mange små virksomheder og selvstændige i bureauer, er lidt overkill. Det giver dig en masse KPI, som du ikke har brug for.

Det er som at leje en kæmpe gravko til at grave et hul dybt nok til at få jordkølet øl. Du har brug for mindre SEO, men du har til gengæld brug for hurtigere eksekvering, da det, der får kunder ind på din hjemmeside.

Hvem er dette SEO kursus tiltænkt til? 

Det er lavet til primært lavet til selvstændige. Selvstændige, der er interesseret i at lære at lære SEO selv, og få en følelse af større kontrol over sin egen virksomheds vækstmuligheder.

Det er lavet til dig, der har erfaring med at sidde i din hjemmesides backend i WordPress, men aldrig rigtig knækket koden for, hvordan du bedst muligt lærer SEO selv.

Hvad du sælger, er sådan set lige meget. Det er lavet til dig, der har en spidskompetence inden for et fagområde, og yder konsulentservices inden for et enkelt fagområde.

Eksempler på erhvervsdrivende, der vil kunne få gavn af dette: Byggekonstruktører, der tilbyder rådgivning til en bred vifte af byggeprojekter. Frisører, advokater, revisorer, rådgivere, dyrlæger, konsulenter og lignende. 

Du kan også være en lille virksomhed, der ønsker at opkvalificere end medarbejder, således at vedkommende kan stå for jeres SEO, i stedet for at I skal hyre et SEO bureau.

Hvis du er i tvivl om kurset er til rette for dig, så giv mig et kald eller skriv en mail. 

Alternativ, så lad os opsætte et møde, og så kan vi se, om der er et match.

Lær SEO online København
Søgemaskineoptimering kursus

En opkvalificering, der hurtigt tjener sig hjem igen.

Vi skal ikke kunne alt. Men som selvstændig, skal du kunne lidt flere kompetencer, end en funktionær. Her bør SEO være en kompetence, du erhverver dig. Du vil nok give mig ret i, at det giver god mening, at være i stand til at optimere sin hjemmeside, såvel som at gå ind og lave små fixes, som eksempelvis at hæve sine priser, ændre åbningstider eller tilpasse en produktbeskrivelse, og ikke være afhænger af en ekstern ekspert eller webmaster.  

En SEO-freelancer koster fra 500 kr. i timen og opefter. Mange af de småting, du kan få brug for, tager vitterligt fra 5-15 minutter at ordne. I stedet for at vente dage eller uger på, at det bliver fikset, kan du selv ændre eller optimere i et digitalt svuptag.  

Men det vigtigste er, at du langt hurtigere kommer i gang med at generere salg på din hjemmeside, i forhold til at anvende et webbureau, fordi du får startet og afsluttet arbejdet hurtigere. Det skal jeg nok sørge for sker.

 

Bliv stærkere til at forstå din egen forretning

Endnu vigtigere er SEO, på det niveau en selvstændig har brug for, en både vigtig, tilfredsstillende og økonomisk fornuftig kompetence at besidde.

Jeg vil egentlig mene, at lære at forstå værdien af en ordentlig søgeordsanalyse, og kunne lave en, kan tjene pengene til den undervisning, du får fra et SEO kursus hjem, måneden efter du har investeret i det.

Jeg hørte en historie om en butik, tror det var Irma, i det centrale København, der solgte danske småkager i H.C. Andersen kagedåser. Butikken har altid haft mange turister, der gik forbi deres butik. Men da butikken, som et lille forsøg, satte et skilt op med småkager på kinesisk, oplevede de et salg på over 1.000 %. Det var kinesiske turister, der ville købe noget, der var dansk. Kunderne havde altid været der. Skiltningen var målrettet en meget stor og købestærk målgruppe.

Kunsten at kunne gøre sine produkter og varer synlige for den rette målgruppe, på den rette måde, er essentiel – både i butikker, men især for online succes.

Du kender fænomenet ved at sidde og snakke med nogen, og du hører nogle råbe dit navn i baggrunden. Det er det eneste, du kan høre, men du hører det, og det fanger din opmærksomhed. Det samme skal vi sørge for, du oplever på din hjemmeside.

Lær SEO online København
Søgemaskineoptimering kursus

Hvad kan du, når du er færdig med dette SEO forløb?

 

  • Du har fået en forståelse for SEO, dets funktion, værdi og evnen til at udføre det vigtigste på din side selv, uden at have brug for en SEO ekspert eller webbureau.
  • Du kan løbende opdatere din hjemmeside og sikre den mod at blive hacket.
  • Du kan nemt finde ud af, hvis der er nogle småfejl eller muligheder og forbedringer, og selv løse problemerne i løbet af et par minutter.
  • Du kan finde nye søgeord og implementere dem succesfuldt på din hjemmeside og nå ud til endnu flere kunder, fordi du ser nye forretningsmuligheder.
  • Du lærer den fulde værdi i linkbuilding, så du selv løbende kan skaffe links uden problemer.
  • Du slipper for den følelse af, at din side skal optimeres, og for at stresse over, hvem der skal gøre det, hvor meget det vil koste, og om det overhovedet vil virke.
  • Du får indblik i, at du nok burde have gjort det her noget før, når du nu indser, hvor meget mindre kompleks, det faktisk er, og hvor givende det er at lave, for at udvikle din forretning.
  • Kendskab til de bedste software og værktøjer til netop dit behov.
  • Varetage din egen hjemmeside. Du får en køreseddel med aktiviteter, du bør gøre en eller to gange om måneden, som du nemt kan sætte i system, for at sikre din side klarer sig godt.
Søgemaskineoptimering kursus

Undervisning i SEO med fokus på at sælge

Jeg vil ikke gøre dig til en SEO ekspert. Jeg vil udstyre dig med den viden, du har brug for, så du selv kan øge dit salg via organisk markedsføring.

Det handler om at have en side, der fungerer, og forstå dine søgeintentioner og forventninger, hvis de lander på din side.

For hvad nytter det, at dine kunder kommer ind på din side, hvis de ikke føler sig trygge ved at handle hos dig? Du mister ikke bare kunden til konkurrenten. Du mister også chancen for, at de kunder kommer igen, og lige så vigtigt, at de refererer din hjemmeside til andre.

Der findes fremragende undervisning i SEO på markedet. Der hvor jeg ser, de halter, er, at de prøver at gøre dig til en kopi af dem. En der vil have viden til at kunne undervise i SEO.

Du skal i stedet se mig som en personlig træner. Du fortæller mig om dig, dit firma og dine udfordringer, og så tilrettelægger vi det rette SEO forløb til dig.

Du får en grundforståelse for SEO. Hvis du allerede har det, så får du en mere avanceret forståelse.

Derudover kører vi efter pareto-princippet, også kaldet 80/20-princippet. Hvilke 20 % SEO tiltagskal du lave, for at få 80 % af de ønskede resultater?

Du kan altid blive bedre. Du kan altid lære mere avancerede metoder, værktøjer, brug af AI og meget mere. Du kan investere milliarder i en kuglepen, der kan virke i rummet, eller du kan medbringe en blyant.

 

Lær at lave det SEO, et bureau er 12 måneder om at udføre, på 5 timer, og eksekver det selv på én måned …  

Mit mål er, at du, på kort tid, går fra at være overvældet af SEOs kompleksitet, til at kende nok smutveje til, at du kan nå frem til dit mål, selv, så du vil rangere på de rigtige søgeord, og opleve et stabilt øget salg.

Hvis dette lyder interessant, så lad os tage en snak om dig, din firma, og dine udfordringer, og hvorvidt om mit SEO-forløb vil være en fornuftig investering for dig.

Du kan allerede nu se, om du er den rette kandidat, eller hvorvidt du vil have større gavn af at hyre mig som freelancer, eller tage fat i et webbureau.

Google kursus
SEO optimering kursus

Hvordan kommer undervisningen til at foregå

Du har interesse i at lære (mere) om online marketing, og er villig til at investere tid på at prøve de ting af, du lærer.

Du er indforstået med, at der ikke er én knap at trykke på for online marketing, men det er et resultat af en større, bredere indsats.

Du er her for at lære, men er også indforstået med, at du får langt bedre resultater, hvis vi samarbejder. 

Når du har investeret i kurset, kan du kontakte mig 6 måneder frem med spørgsmål angående SEO. 

Du investerer i dette kursus, fordi du vil lære at forstå SEO bedre, og kunne løse størstedelen af problemerne selv, og ellers vide, hvordan du selv kan lære dig at gøre resten.

DIg, der forventer, at du allerede indenfor 1-2, har eksekveret, hvad et bureau vil skulle bruge 12 måneder på at få lavet for dig.

Du har 10.000 kr. at investere i at blive uafhængig af et webbureau og SEO-fagfolk.

 

Lær at lave det SEO, et bureau er 12 måneder om at udføre, på 5 timer, og eksekver det selv på én måned …  

Mit mål er, at du, på kort tid, går fra at være overvældet af SEOs kompleksitet, til at kende nok smutveje til, at du kan nå frem til dit mål, selv, så du vil rangere på de rigtige søgeord, og opleve et stabilt øget salg.

Hvis dette lyder interessant, så lad os tage en snak om dig, din firma, og dine udfordringer, og hvorvidt om mit SEO-forløb vil være en fornuftig investering for dig.

Du kan allerede nu se, om du er den rette kandidat, eller hvorvidt du vil have større gavn af at hyre mig som freelancer, eller tage fat i et webbureau.

Google kursus
SEO optimering kursus

Hvem er dette SEO forløb skabt til:

Du har interesse i at lære (mere) om online marketing, og er villig til at investere tid på at prøve de ting af, du lærer.

Du er indforstået med, at der ikke er én knap at trykke på for online marketing, men det er et resultat af en større, bredere indsats.

Du er her for at lære, men er også indforstået med, at du får langt bedre resultater, hvis vi samarbejder. 

Når du har investeret i kurset, kan du kontakte mig 6 måneder frem med spørgsmål angående SEO. 

Du investerer i dette kursus, fordi du vil lære at forstå SEO bedre, og kunne løse størstedelen af problemerne selv, og ellers vide, hvordan du selv kan lære dig at gøre resten.

DIg, der forventer, at du allerede indenfor 1-2, har eksekveret, hvad et bureau vil skulle bruge 12 måneder på at få lavet for dig.

Du har 10.000 kr. at investere i at blive uafhængig af et webbureau og SEO-fagfolk.

 

De spørgsmål kunder stiller

Kan jeg dele betalingen op i mindre delbetalinger?

Ja, vi kan godt dele betalingen op i to eller tre delbetalinger. En, når vi går i gang, og så en når vi er færdige, og evt. en efter 2-3 uger.

Når vi har været igennem forløbet, kan jeg så stadig kontakte dig for spørgsmål, hvis jeg har brug for hjælp?

Ja, du får også op til 6 måneders service, hvor du kan stille spørgsmål og få rådgivning.

Hvad er forskellen på dit SEO forløb og den SEO-undervisning, jeg får hos blandt andet Nemprogrammering, kursusfabrikken og lignende?

Førnævnte er sikkert fremragende kurser til at lære at, hvad der er om SEO og rangere højt. Du vil blive præsenteret for en masse SEO-termer og få kendskab til deres eksistens. Jeg tager en mere praktisk og pragmatisk tilgang og fokuserer på metode-læring, altså læren om at lære.
Jeg sammenligner førnævnte med at lære om de store fodboldspiller, og vide, hvilke klubber og lande, der har vundet mesterskaber.
Jeg, derimod, lærer dig at spille fodbold, så du kan score nogle mål og vinde kampe.
Du vil i langt højere grad kunne analysere dig frem til, hvad du skal gøre fremadrettet med din SEO og ikke blot være begrænset til de værktøjer, du har lært.

Hvad hvis det ikke er nok? Jeg trækker ydermere også på markedsføring, PR, salg og growth hacking ind i kurset og smelter det sammen, så det er SEO relateret.

Skal man være teknisk for at kunne deltage i dit forløb?

Ja og nej. Du skal som minimum have været inde på din hjemmesides backend. Det bliver nemmere for dig at lære,, hvis du allerede har siddet og leget med backend og forskellige SEO tiltag.

Dette er årsagen til, at vi tager en samtale først, for måske er det en bedre investering for dig, at først tage et af førnævnte SEO kurser, inden jeg underviser dig i næste niveau.

Skal min hjemmeside være lavet i WordPress for at jeg kan deltage i dette SEO-kursus?

Nej, det behøver den ikke. Meget af det, jeg vil lære dig, kan sammenlignes med at køre bil. Hvis du lærer at køre en Golf, kan du også køre en Mazda. Dog vil der være nogle referencer og værktøjer, som du ikke vil få med. Derudover kan det være, at du bruger en website-builder, som jeg har lidt eller intet kendskab til. Når vi taler sammen, kan vi vurdere, om det giver mening for dig at deltage i mit kursusforløb.

Laver du 1-1 forløb?

Ja, det gør jeg.

Hvad lærer jeg i dit kursus, som jeg ikke kan finde i de mange gratis online SEO-kurser?

Til det vil jeg bede dig om at se på forskellen mellem, hvad du vil tilbyde dine kunder gratis for at få dem som leads, og hvad du tilbyder dem, hvis de betaler den fulde pris. Det er forskellen.

Hvis du allerede nu tror, at du kan få det samme fra et gratis kursus, så er dette kursus ikke det rette for dig.

Hvor langt er forløbet?

Godt og vel 5 timer afhængigt af din hjemmeside og dit behov.

Vi sørger dog for, at du føler dig tryg ved at udføre SEO-arbejdet selv, når vi er færdige.

Forløbet foregår online, hvor vi snakker sammen over Zoom eller lignende.

Mød din underviser i SEO

Nogle selvstændige og små virksomheder ønsker at få SEO-viden in-house, så de gør sig selv mindre afhængige af webbureauer og SEO-freelancere.

Andre vil gerne have de resultater, de får fra pull marketing, og vælger at prioritere deres marketingaktiviteter til andre, så de selv kan drive deres forretning.

Jeg giver dig begge valgmuligheder.

Lær at lave pull marketing med SEO i mit SEO for selvstændige kursus ← her.

Hyr mig til at stå for jeres pull marketing med SEO.

Kontakt mig, og lad os sætte et møde op, hvor vi kan lære hinanden at kende.