SEO Specialist

med erfaring fra marketingbureauer og som SEO og digital marketing konsulent
Book en samtaleOm mig

Hvordan kan man spotte en dygtig seo specialist?

Jeg har arbejdet sammen med en knalddygtig kollega, der også var SEO-specialist på en tidligere arbejdsplads. Måden, han blev ansat som Ads-mand i det webbureau, jeg arbejdede i, var ved at vise sine kompetencer på en kreativ måde.

Han havde lavet en hjemmeside med noget helt andet end sin spidskompetence. Det handlede om kalendere og helligdage. Lad os sige, det var Langfredag, som der i gennemsnit søges på 1.200 gange om måneden. Hans hjemmeside lå nummer ét på søgeordet “Langfredag”.

I bunden skrev han så noget i stil med: “Jeg er på ingen måde ekspert i helligdage eller Langfredag, men du kan se, at jeg er en ret habil SEO-specialist, ikke sandt?” 

Ham og jeg var begge SEO specialister, der lærte en del fra hinanden.

 

digital marketing konsulent
marketingkonsulent

Du har fundet den SEO specialist, du har brug for

På samme måde mener jeg også, at hvis du søger efter en SEO-specialist og sidder og tænker: “Ja, det er rigtigt, han var en dygtig SEO-specialist,” så har du:

 1. Fundet denne side ved at søge på “SEO-specialist”.
 2. Læst det, jeg har skrevet.
 3. Indikeret, at du er enig i det, jeg skriver.
 4. Følt dig mere sikker på at hyre enten min tidligere kollega eller mig til at udføre SEO for dig.

Hvis jeg ikke tager meget fejl, så er det nøjagtig, hvad du gerne vil have, at besøgende på din hjemmeside gør med dig og dine produkter og services:

 1. Finder dig.
 2. Lærer mere om dig.
 3. Anerkender dig for dine evner.
 4. Kontakter dig.

Det er AIDA-modellen igen: Attention, Interest, Desire, Action.

Og hvis jeg kan gøre det med den historie, tror du så ikke også, at jeg kan gøre det for dig?

Det praktiske

Lad os først se, hvem du er, og hvem jeg arbejder med:

 • Selvstændige og meget små virksomheder, der har brug for at få implementeret SEO hurtigst muligt.
 • Har midlerne til at betale for 12 måneders SEO-arbejde i to delbetalinger inden for en måned. Bemærk: Prisen vil være langt lavere samlet set end for 12 måneder med et webbureau, hvor timeprisen normalt er 1,5 gange til 2 gange højere.
 • Beløb: 25.000-50.000 kr.
 • Du har en hjemmeside, der er lavet med WordPress (ikke stærkt nødvendigt, men en klar fordel).
 • Du er interesseret i at få SEO hurtigt og vil være behjælpelig med at få det eksekveret hurtigst muligt.

Hvis det lyder som dig, så lad os tage et snak, og virkelig få afklaret, om vi vil være et godt match til et samarbejde.

marketing konsulent
Freelance marketing

Hvordan kan jeg arbejde hurtigere end et marketingbureau?

eg har kun en håndfuld kunder, så jeg kan arbejde fokuseret og over en længere periode med én kunde (det kunne være dig). Det giver mig tid til at fokusere og opnå mere på kortere tid, i modsætning til at skulle skifte mellem flere kunder.

Jeg har prøvet at være i et webbureau med 20-50 kunder, der skulle have lavet 3-8 timers SEO hver måned. Det er hverken sjovt at arbejde med eller en optimal løsning for kunden.

Jeg bruger de samme softwareværktøjer, som jeg gjorde, da jeg var i bureauer.

Du kan bede et stort havefirma om at se på din have, eller du kan vælge en selvstændig havemand. Det vil stadig være én person, der bruger de samme værktøjer til at trimme hækken og slå græsset.

Det samme gælder for SEO. Her er de SEO værktøjer, jeg bruger til at udføre mit arbejde som SEO-specialist, og som gang på gang har vist sig at skabe resultater, mine kunder er begejstrede for:

 • Ahrefs
 • Screaming Frog
 • Google Search Console
 • Pingdom
 • GT Metrix
 • Page Speed Insights
 • True Ranker
 • Keyword Kombinator
 • Chat GTP
 • Siteliner
 • Google Analytics

Jeg har testet adskillige AI-software til at lave tekster, og jeg mener ganske enkelt ikke, at de laver tekster, der kan vække den følelse, der får folk til at købe.

Hvad for SEO services udbydes

Har du et ønske om at opkvalificere din profil, så du selv kan varetage det nødvendige SEO på hjemmeside har brug for, for at løbende rangere højt og tiltrække kunder, er det et SEO kursus, du bør investere i.

Har du en firma hjemmeside, men foretrækker at lade en SEO Specialist/ekspert lave det nødvendige arbejde, så klik over på SEO konsulent. 

Er du usikker på behovet af din hjemmeside, og har brug for en hjemmesideanalyse, da du selv kan udføre en stor del af det nødvendige selv, men har brug for hjælp til at afklare, hvad din hjemmeside har brug for, så bør du investere i en hjemmeside analyse.

SEO kursus knap
SEO konsulent
hjemmesideanalyse knap

Hvad er en seo specialist?

 SEO er blot en gren inden for online marketing og ét tiltag du kan gøre, for at øge dit online salg. En SEO specialist er en, der forstår sig på, hvad det er kunderne ønsker, og derefter sikrer at et virksomhed matcher en kundes søgeintentioner. Det handler også om, at give kunden den bedste mulige købsoplevelse. Derfor er det vigtigt, at din side har: Det din kunder leder efter. At de føler sig trygge ved at handle med dig. At de har en god opelevelse med at manøvre rundt på din hjemmeside, og naturligvis, at når de søger efter det, du tilbyder, at du er blandt de viste søgeresultater. 

En succesfuld online tilstedeværelse skabes i samarbejde med en SEO specialist. Du er eksperten i din virksomheds eksistensgrundlag. En SEO specialist ved, hvordan man spreder kendskabet af din virksomhed på en måde, så det er kunderne der finder dig, når de har brug for det du sælger.

Det giver en langt mere effektiv købsoplevelse fra kunder, i forhold til at se dit virksomhed på busser, som reklamer i film og på andre måder, hvor du ikke har valgt at blive eksponeret for det. Det er, hvad der også kaldes pull marketing. Du tiltrækker kunderne, fordi de er interesseret i det, du sælger.

En SEO specialist hjælper med at skabe en øget interesse for din virksomhed. Og det kan jeg hjælpe dig med, nøjagtig som jeg har gjort med over 80 andre virksomheder.